ASUS-Automobili Lamborghini

ASUS Automobili Lamborghini ile hızın yeni stilini deneyin.
Dünyaca ünlü İtalyan araba markası ve ASUS’un teknolojik başarısı, ultra lüks bir tasarımda buluştu. Bugüne kadar geliştirdiğimiz en güçlü notebook sizi inanılmaz bir sürüş keyfi için bekliyor.Sahip olduğu en yeni teknolojisiyle, multimedya, oyun ve uygulamalarda nefesinizi kesecek gücüyle ASUS Automobili Lamborghini VX7, sizi daha önce hiç yaşamadığınız bir serüvene ortak ediyor.Tasarımında Automobili Lamborghini Murcielago LP640’ın çizgilerini taşıyan VX7, aerodinamik ve agresif duruşuyla kalabalığın içinde kendini belli ediyor. Herkesin farkedeceği, yüksek kalitedeki materyallerle, belirgin renk ve desenlerle tamamlanmış bu notebook yüksek oktanlı bir macera için sizi bekliyor.

Masaüstü bilgisayarları bile kıskandıran 3 GB belleği ile NVIDIA® GeForce? GTX 460M grafik kartına sahip olan VX7, yüksek çözünürlüklü oyun performansıyla, diğer seçenekleri aklınızdan silecek.

2. Nesil Intel® Core? sıradışı dört çekirdekli i7 işlemci ile en iyi HD multimedya keyfini yaşar, bilgisayarınızdaki tüm işlemlerin göz açıp kapayıncaya kadar tamamlandığına şahit olursunuz.

16GB’ta kadar DDR3 sistem belleği ile tüm uygulamalar çok hızlı ve akıcı.

HD içerik ve dosyalarınız için en ideal seçenek olan yeni süper hızdaki USB 3.0, eski USB 2.0 teknolojisinden tam 10 kat daha hızlı çalışır.

Related posts

3 Boyutlu Yazıcılar Moda Devrimine Hazırlanıyor

E-Bilet Nasıl Bir İllet? Passolig

Futbol ve Stadyumlarda Teknoloji