2015-2016 Moda Trendleri

Yazar pasha

Merhaba uzun bir aradan sonra bu yazımı, 2015-2016 kış sezonu moda trendlerini sizinle paylaşmak istedim. Çok gezen yoğun tempoda alışverişe fazlasıyla zaman ayıran bir erkek olarak, size bu yazımda en kış sezonunun trend parçalarını anlatmak istiyorum.

In-ler ve out-larımız var üstelik… Baştan ayağa doğru sırayla gidelim.

Fedora ŞapkaBu kış her yerde gördüğümüz büyük fedora namı diğer fötr şapkalar, her ne kadar her mağazada da olsa artık sıkıcı bir hal durumuna girmeye başladı. Geçen sene çok trenddi evet hala da kullanılabilir aslında ama, sizce de bay bayan herkesin kullanması artık sizi de rahatsız etmedi mi? Şapkalar out olmaz bunu belirteyim yanlış anlaşılmasın doğru bir kombinle her zaman konuşturabilirsiniz.

Kat kat giyinmekAma asıl dikkat çekmek istediğim, bu sezon layer layer giyinmek yani kat kat giyinmek çok moda. Örnek vermek gerekirse uzun tişörtün üstüne daha kısa bir tişört giymek gibi , balıkçıların üstüne kazak giymek gibi ayrıca tek bir kalın parça giymektense iki tane ince parçayı üst üste giymek hava boşluklarını en aza indirgeyeceği için sizi daha sıcak tutacaktır. Artık tek kat giymek out.

Skinny jeanler yine bu sezonda moda ama asıl damgasını vuran artık loose pantslerimiz var. Kısa bol klasik kesimler…

Kot olarak ise artık bayanların boyfriend diye tanımladığı kotlar erkeklerde de moda olmaya başladı. Kotlarımızın paçalarını artık kıvırmak yerine kesilmiş ve yıpranmış olarak kullanmak da size yeni bir görünüm katacaktır.

Kabanlar bu sene her yerde kalın kaşe kabanlar bej ve siyah renkleri özellikle zengin bir görünümde size çok yardımcı olacaktır. Ayrıca montlarda bu sene kolej montları kısa değil dize kadar uzatılmış. Sizce de harika değil mi? Hem rahat hem gösterişli.

Ve son olarak ayakkabılardan bahsetmem gerekirse yani bana göre kıyafetinizin nasıl göründüğünü asıl belirleyen parçaya…

huarache nike

Bu sene artık airmaxler out. Bunun yerine nike yeni model olarak ”Huarache” adlı bir model çıkardı ve oldukça değişik hoş bir görünümü var tabi ki de mağazalarımız bunu taklit etmekten kaçınmadı ve bershka, zara gibi mağazalarda daha uygun fiyata versiyonlarını bulabilirsiniz.

Stil giyinmeyi unutmayın. Vakit ayırdığınız için teşekkürler.

Pasha

İlgili Yazılar

Yorum Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.